Vendersgade 65, 7000 Fredericia

Behovsanalyse

Der er flere overvejelser du med fordel bør tænke over, inden du møder op til det indledende møde. Hvad er formålet med projektet. Skal du/I have bygget om, til eller helt nyt, og ideerne, drømmene. Hvad fungerer og hvad fungerer ikke. Ved ombygning/tilbygning. Der er altid godt at overveje hvilke rum du/I ønsker, og hvilken funktion de/det skal opfylde. Det kan også være du/I har en konkret idé til en eller flere rum.
Inspirationen er nemt at finde på de sociale medier, div. boligmagasiner, forskellige materialer, udformning, farver og meget mere. Jo, mere af denne slags jo, bedre kan vi rammen plet med din/jeres drømme.

Men der er også vigtigt, at der foreligger et budget for byggeprojektet, så du/I og vi som arkitekter kender byggebudgettet, så vi ikke arbejder med noget der kommer over det budget der er lagt, for på den måde kan vi også se om ønsker og drømme står ens med budgettet.

Lav en liste over jeres ønsker og behov – Køkkenalrum, hvor stor skal rummet/rummene være, hvad skal de bruges til m.m. vedhæft gerne billeder, hvilken materialer du/I kunne tænke jer. Kommer I med en planløsning – tegner vi den op – det giver et godt overblik om ønsker og behov.

Hvis du/I skal bygge om eller til din/jeres bolig vil det være en stor hjælp at medbringe eksisterende tegninger af huset og grunden. Hvis ikke du/I ligger inde med tegningerne gør kommunen det ofte, som vi kan være også behjælpelig med. Hvis ikke de findes kommer vi ud og laver de nødvendige opmålingerne.

Hør hvordan Arkitekt-C kan skabe værdi i jeres renovering eller projekt

Ring mig op

Forberedelse til møde: 

  • Ha’ styr på byggebudgettet
  • Liste over behov og ønsker
  • plantegninger, til ombygning eller tilbygning
  • Find inspiration til stilen
  • Holdninger til bæredygtighed eller indeklima
  • Vær åben for vores ideer, viden og erfaring

 

Er du/I helt blank på ideer og ønsker, eller er du/I bare slet ikke nået dertil endnu, skal du/I dog ikke være bange for at ringe os op.

Man kan også komme fuldstændig uforberedt.